Tabung Luahan Isi Hati

Wednesday, July 11, 2012

sorry to say....




    Assalamualaikum. Saya nak maklumkan yang blog ni akan sunyi. Maybe sampai lepas raya pun tak ada entry. Tak ada cerita. Sorry ya... saya betul-betul busy sampai bulan 10 ni. InsyaAllah bulan 11 barulah ada masa lapang untuk menulis. Sorry sangat-sangat ya?

   Sekarang sedang berusaha siapkan DA triple sebelum puasa. Tapi kalau masa bulan Ramadhan pun belum ada entry maknanya saya tak sempat nak siapkan lah. Yang pasti, DA triple dengan NA akan dipost tahun ni jugak.

    Sorry ya... Tak boleh nak taip panjang-panjang. Setakat ni je ya...Sekali lagi, saya minta maaf banyak-banyak kepada pembaca-pembaca (eceh, ada ke yang baca.hihi) atau siapa-siapa lah yang sudi baca karya saya yang tak berapa nak best ni. huhu



Much Love,
AinaaAzlan

2 comments:

qminz said...

Aina pun amek cuti.. hahhaa...
YAY.. bakal ad DA triple n3.. harap2 lah sempat siap..

yad'z said...

lorhh..
patutlahhh...

erm.. its ok... utamakan yang mana perlu dulu.... =)