Tabung Luahan Isi Hati

Saturday, April 6, 2013

Kalau ada..... Nanti adalah tu....

     Assalamualaikum! Sorry lama tak update blog. Ainaa nak minta maaf sebab tak dapat sambung cerpen-cerpen yang saya post by part tu. Teruk bukan? Setakat cerpen pun saya tak mampu nak siapkan secepat mungkin tapi ada hati berangan nak ada novel sendiri! Memang betul saya sibuk tetap ada juga masa untuk menulis. Tapi tulaar, tangan saya akan kaku kalau nak mula menulis. Idea ada banyak, jalan cerita untuk cerpen/novel ada banyak dalam kepala otak ni tapi entah kenapa tak terluah.

       Saya ada niat nak buat manuskrip berdasarkan kisah benar tetapi belum kesampaian untuk diluahkan disini. Saya tak akan berhenti dari menulis kerana itu salab satu hobi saya. Tetapi apa yang pasti saya hanya boleh luahkan dalam bentuk cerpen dan mengmbil masa yang lama untuk siap. Mungkin dalam setahun hanya ada satu atau dua cerpen darida AinaaAzlan. Atau..... Mungkin juga tak ada. Yang pasti hanya sedikki yang saya sempat buat.

       Apa-apa pun saya tetap mencuba untuk siapkan manuskrip. Doakan saya ya..... Oh ya! Jangan lupa dapatkan Buku Antologi Cerpen- Hujan Turun Lagi yang bakal terbit tak lama lagi! Cerpen saya terpilih untuk dimasukkan ke dalam buku tu. Alhamdulillah. Semoga dengan terbitnya buku antologi cerpen ini, saya akan lebih bersemangat mensiapkan manuskrip!! :)


2 comments:

gadis virgo said...

jangan paksa diri. buat pelan2. lama2 pasti boleh siapkn. teruskn menulis.

klau sudi jemput singgah ke blog sy, blog simple je sebab baru je buat. http://singgah-sejenak179.blogspot.com/ . sy pun minat menulis jugak.

moicai said...

Hay sya owg bru in.xbyk taw